Was je al lid vorig jaar?

Dit jaar kan je herinschrijven via deze link: online inschrijving. Indien je niet meer wil inschrijven, kan je ons gerust iets laten weten via e-mail of gsm. Als we niets van je horen, zal de leiding bij jouw thuis langskomen om te vragen of je opnieuw een tof scoutsjaar ziet zitten. De herinschrijving wordt dan ter plekke geregeld! Als alternatief kan je ook zelf de papieren inschrijving afdrukken, en aan iemand van de leiding bezorgen. Gelieve het digitaal inschrijvingsformulier onderaan deze pagina niet in te vullen, deze is enkel bedoeld voor nieuwe leden.

Nieuw bij de scouts?

We nodigen je graag uit op onze startdag! (zie Kalender) Achteraf kan je je ook ter plekke inschrijven. Wil je erbij komen tijdens het jaar? Je mag gerust eens vrijblijvend afkomen naar enkele activiteiten op zaterdagvoormiddag om te proeven of de scouts iets voor jou is. Spreek achteraf gerust iemand van de leiding aan voor de inschrijvingspapieren, of je kan ook onmiddellijk online inschrijven door het digitaal inschrijvingsformulier onderaan deze pagina in te vullen!

Medische fiche => individuele steekkaart

De papieren medische fiches zijn tegenwoordig volledig vervangen door de individuele steekkaart op de online groepsadministratie. Het is zeer belangrijk voor het welzijn van uw kinderen tijdens de scoutsactiviteiten (en voor de verzekeringen) dat deze steeds correct ingevuld is en jaarlijks nagekeken wordt. Enkel de leiding kan deze steekkaarten inkijken om op de hoogte te zijn van eventuele aandachtspunten. Scouts en Gidsen Vlaanderen maakte ook een korte handleiding om iedereen vlot op weg te helpen.

Jaarlijks lidgeld

Het lidgeld bedraagt dit jaar € 40, hiervan gaat het overgrote deel naar de verzekering en naar de werking van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Het is uitsluitend via overschrijving te betalen, op ons rekeningnummer BE84 891-0340131-59. Bij betaling gelieve naam kind én tak te vermelden. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat ook het verminderd lidgeld. U kan hierover steeds in het volste vertrouwen de groeps- of takleiding aanspreken.