Het is typisch voor welpen (3e, 4e en 5e leerjaar) dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek (vandaar de welpen).

Vraagje? Contacteer de leiding op welpen@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2020

9u30 - 16u30Domein Menas (het bos van de broeders)

Door de coronamaatregelen zal het dit jaar jammer genoeg niet mogelijk zijn afscheid te nemen van je oude tak. Je start dus om 9u30 meteen in je nieuwe tak! Enkel voor nieuwe kapoenen is dit anders, jullie zijn welkom vanaf 13u.  In de voormiddag spelen we al wat kennismakingsspelletjes om de nieuwe welpen/jonggivers/givers te leren kennen en in de namiddag spelen we per tak een groot spel!

Omdat elke tak zijn eigen bubbel van 50 zal vormen, moeten de takken elk op een andere plaats afspreken en mogen leden van verschillende takken niet met elkaar in nauw contact komen (zelfs niet indien ze broer of zus zijn).  Daarom hebben we onderstaande punten gekozen om af te spreken met onze takken. We hopen dat iedereen zo veel mogelijk met de fiets of te voet komt, maar als u toch met de auto komt vragen we te parkeren aan de lagere school en niet op te rijden. Gelieve ook als ouder contact met andere ouders en leden zo veel mogelijk te vermijden.

Brief startdag: STARTDAG

De leiding van de welpen:

Ellen Van Hecke (takleider)

Ellen Van Hecke

Totem: Mandarijnoranje Levendige Diksnavelmees

Ellen is 22 jaar en verjaart op 18 juni.

Levi Casier

Totem: Dennegroene Leergierige Schoenbekooievaar

Levi is 19 jaar en verjaart op 27 april.

Leonie Trenson

Totem: Saffraangele Frivole Hinde

Leonie is 19 jaar en verjaart op 26 juni.

Laure Staelens

Totem: Zilverblauwe Ijverige Boxer

Laure is 19 jaar en verjaart op 16 juli.

Erben Decoster

Totem: Kobaltblauwe Onbaatzuchtige Arend

Erben is 18 jaar en verjaart op 15 mei.

Anke Neirynck

Totem: Vuurrode Openhartige Katta

Anke is 17 jaar en verjaart op 25 september.