Welpen

Het is typisch voor welpen (3e en 4e leerjaar) dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek (vandaar de welpen).

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar welpen@scoutsthoekske.be.

Ellen Van Hecke (takleider)

Ellen Van Hecke

Totem: Mandarijnoranje Levendige Diksnavelmees

Ellen is 24 jaar en verjaart op 18 June.

Antoon Denys

Totem: Energieke tagoean

Antoon is 27 jaar en verjaart op 23 November.

Shafiq Wafa

Totem: Ivoorwitte Altruïstische Castor

Shafiq is 22 jaar en verjaart op 31 December.

Kobe Van de Craen

Kobe is 21 jaar en verjaart op 29 May.