Verhuur

Het lenen/huren van tenten en/of ander materiaal kan steeds geregeld worden met onze materiaalmeesters. Hieronder vind je een overzicht van de tenten die we verhuren, als je duwt binnen het witte kader vind je meer informatie. Bij interesse of voor meer informatie kan je Laure, Edko of Anke contacteren op 0475 41 10 12 (Laure), 0479 12 88 72 (Edko), 0486 16 59 40 (Anke) of via verhuur@scoutsthoekske.be.

Materiaal kan op afspraak afgehaald worden aan onze loods bij het speeltuintje van Maria-Aalter.

De Shelter:

Onze shelter is een lichte tent van 10 op 5 meter, de zijkanten kunnen volledig losgemaakt worden om veel licht binnen te laten overdag, en ‘s nachts kan de tent toegemaakt worden om de koude buiten te houden.

De Partytent:

Onze partytent van 12 op 6 meter is een klassieker op tuinfeesten. Overdag komt er veel licht binnen door het witte dak en de ruitjes. Bij deze tent kan elke zijkant apart losgemaakt of opgehangen worden.

De Welpen- en leidingstenten:

De welpen- en leidingstent zijn twee identieke tenten met verschillende afmetingen. De welpentent is 10 op 6 meter en de leidingstent is 16 op 6 meter.

Het Huis:

Onze meest iconische tent: het huis. Deze stevige legertent heeft al heel wat jaren scoutsdienst bewezen. Met zijn afmetingen van 8 op 5 meter is het een tent die voor heel wat gebruikt kan worden. Op kamp is dit onze trouwe keukentent.

Patrouilletenten:

In deze handige slaaptenten kunnen er met bagage 8 personen comfortabel slapen, zonder bagage 12. Onze scouts heeft 3 witte en 2 groene patrouilletenten van 6x4m en 3 groene patrouilletenten van 4x4m.