Woudlopers

Bij de woudlopers (5e en 6e leerjaar) maken de kinderen kennis met de typische technieken die een echte scout gebruikt. Sjorren, knopen leggen, tenten opzetten,… Ze leren het allemaal om het later zelfstandig te kunnen, want jong geleerd is oud gedaan! Ook centraal bij de woudlopers staat het groepsgevoel. Tijdens bosspelen steken ze hun knappe koppen bij elkaar om met zen allen het spel tot een goed einde te brengen. Een hechte groep vormen is dan ook het allerbelangrijkste om geweldige tijden te beleven.

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar woudlopers@scoutsthoekske.be.

Leonie Trenson (takleider)

Leonie Trenson

Totem: Saffraangele Frivole Hinde

Leonie is 20 jaar en verjaart op 26 June.

Laure Staelens

Totem: Zilverblauwe Ijverige Boxer

Laure is 20 jaar en verjaart op 16 July.

Catho Vandromme

Totem: Helderblauwe Volhardende Dolfijn

Catho is 20 jaar en verjaart op 12 September.

Viktor Coppenolle

Totem: Ferrumoranje Evenwichtige Koelan

Viktor is 20 jaar en verjaart op 26 April.