Givers

Bij givers (3e, 4e en 5e middelbaar) is er ruimte voor grote projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses opzoek gaan naar zichzelf tussen leeftijdsgenoten: dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan givers mee voorbereiden.

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

Givers zijn al wat flexibeler en de uren, locatie en details van de werking worden vaak in hun messenger-groep afgesproken. Contacteer de leiding als je graag eens naar een werking zou willen komen.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar givers@scoutsthoekske.be.

Brecht Opstaele (takleider)

Brecht Opstaele

Totem: Malachietgroene Vernuftige Patrijs

Brecht is 21 jaar en verjaart op 13 December.

Akke De Boever

Totem: Avondrood Doelgericht Stokstaartje

Akke is 20 jaar en verjaart op 05 February.

Anke Neirynck

Totem: Vuurrode Openhartige Katta

Anke is 19 jaar en verjaart op 25 September.