Bij givers (3e, 4e en 5e middelbaar) is er ruimte voor grote projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses opzoek gaan naar zichzelf tussen leeftijdsgenoten: dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan givers mee voorbereiden.

Vraagje? Contacteer de leiding op givers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2020

9u30 - 16u30Domein Menas (het bos van de broeders)

Door de coronamaatregelen zal het dit jaar jammer genoeg niet mogelijk zijn afscheid te nemen van je oude tak. Je start dus om 9u30 meteen in je nieuwe tak! Enkel voor nieuwe kapoenen is dit anders, jullie zijn welkom vanaf 13u.  In de voormiddag spelen we al wat kennismakingsspelletjes om de nieuwe welpen/jonggivers/givers te leren kennen en in de namiddag spelen we per tak een groot spel!

Omdat elke tak zijn eigen bubbel van 50 zal vormen, moeten de takken elk op een andere plaats afspreken en mogen leden van verschillende takken niet met elkaar in nauw contact komen (zelfs niet indien ze broer of zus zijn).  Daarom hebben we onderstaande punten gekozen om af te spreken met onze takken. We hopen dat iedereen zo veel mogelijk met de fiets of te voet komt, maar als u toch met de auto komt vragen we te parkeren aan de lagere school en niet op te rijden. Gelieve ook als ouder contact met andere ouders en leden zo veel mogelijk te vermijden.

Brief startdag: STARTDAG

De leiding van de givers:

Warre De Boever (takleider)

Warre De Boever

Totem: Kobaltblauwe Gidsende Eekhoorn

Warre is 19 jaar en verjaart op 19 december.

Edko Devogelaere

Totem: Toermalijnzwarte Stoutmoedige Bizon

Edko is 19 jaar en verjaart op 8 december.

Brecht Opstaele

Totem: Malachietgroene Vernuftige Patrijs

Brecht is 19 jaar en verjaart op 13 december.

Akke De Boever

Totem: Avondrood Doelgericht Stokstaartje

Akke is 18 jaar en verjaart op 5 februari.