Jin

Wat nu eigenlijk jins zijn (6e middelbaar) is een goede vraag. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het zelf niet weet. Er is ook niemand die kan zeggen wat een jinjaar eigenlijk is. Waarom niet, denk je dan. Een jinjaar wordt niet gemaakt, het wordt zelfs amper gepland door de leiding. Een Jinjaar is eigenlijk starten zonder plan en dan maar zien waar je uitkomt, Go With the flow. Een jinjaar wordt ontworpen door de Jins zelf. Het is ook daarom dat Jins geen leiding meer hebben, maar begeleiding. Uw carriere als Jin beperkt zich tot een jaar, maar dan wel een jaar dat kan tellen. Activiteiten die je zelf plant kunnen toch niet tegenvallen, of wel? In dit jaar dat eigenlijk een overgangsfase is tussen het actief lid zijn en het leiding zijn, ligt het accent vooral of zelfredzaamheid. Zelf een activiteit plannen, zelf fuiven organiseren, uw eigen buitenlandse reis plannen, dit alles zit vervat in het overwelmende jinjaar.

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

De jin maken samen met de leiding hun maandprogramma op, als je benieuwd bent welke activiteit er gepland zijn, neem gerust contact op met de jinleiding.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar jins@scoutsthoekske.be.

Warre De Boever (takleider)

Warre De Boever

Totem: Kobaltblauwe Gidsende Eekhoorn

Warre is 21 jaar en verjaart op 19 December.

Simon Coppenolle

Totem: Kastanjebruine Standvaste Herder

Simon is 24 jaar en verjaart op 08 March.