Kapoenen

Het leven van een kapoen (1e en 2e leerjaar) is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapoenen, dat is: meestappen in hun wonderlijke leefwereld , genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, samen spelen en genieten van het samenzijn,…

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar kapoenen@scoutsthoekske.be.

Sarah Van den Kerchove (takleider)

Sarah Van den Kerchove

Totem: Behulpzame Hermelijn

Sarah is 23 jaar en verjaart op 19 October.

Charlotte Vandromme

Totem: Okergele Luchthartige Kapucijnaap

Charlotte is 22 jaar en verjaart op 01 May.

Levi Casier

Totem: Dennegroene Leergierige Schoenbekooievaar

Levi is 21 jaar en verjaart op 27 April.