Het leven van een kapoen (1e en 2e leerjaar) is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapoenen, dat is: meestappen in hun wonderlijke leefwereld , genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, samen spelen en genieten van het samenzijn,...

Vraagje? Contacteer de leiding op kapoenen@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2020

9u30 - 16u30Domein Menas (het bos van de broeders)

Door de coronamaatregelen zal het dit jaar jammer genoeg niet mogelijk zijn afscheid te nemen van je oude tak. Je start dus om 9u30 meteen in je nieuwe tak! Enkel voor nieuwe kapoenen is dit anders, jullie zijn welkom vanaf 13u.  In de voormiddag spelen we al wat kennismakingsspelletjes om de nieuwe welpen/jonggivers/givers te leren kennen en in de namiddag spelen we per tak een groot spel!

Omdat elke tak zijn eigen bubbel van 50 zal vormen, moeten de takken elk op een andere plaats afspreken en mogen leden van verschillende takken niet met elkaar in nauw contact komen (zelfs niet indien ze broer of zus zijn).  Daarom hebben we onderstaande punten gekozen om af te spreken met onze takken. We hopen dat iedereen zo veel mogelijk met de fiets of te voet komt, maar als u toch met de auto komt vragen we te parkeren aan de lagere school en niet op te rijden. Gelieve ook als ouder contact met andere ouders en leden zo veel mogelijk te vermijden.

Brief startdag: STARTDAG

De leiding van de kapoenen:

Sarah Van den Kerchove (takleider)

Sarah Van den Kerchove

Totem: Behulpzame Hermelijn

Sarah is 21 jaar en verjaart op 19 oktober.

Shafiq Wafa

Totem: Ivoorwitte Altruïstische Castor

Shafiq is 20 jaar en verjaart op 31 december.

Jochen Van Dam

Jochen is 19 jaar en verjaart op 6 december.

Eunique Van Doorsselaere

Totem: Smaragdgroen Behendig Luipaard

Eunique is 19 jaar en verjaart op 18 januari.

Catho Vandromme

Totem: Helderblauwe Volhardende Dolfijn

Catho is 19 jaar en verjaart op 12 september.