Het leven van een kapoen (1e en 2e leerjaar) is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapoenen, dat is: meestappen in hun wonderlijke leefwereld , genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, samen spelen en genieten van het samenzijn,...

kapoenen

Vraagje? Contacteer de leiding op kapoenen@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2019

9u30 - 16u30Loods (Kleine Zouterdreef)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar opnieuw niet door bij de broeders: deze startdag verzamelen we aan onze loods (bij het speeltuintje, op het einde van de Kleine Zouterdreef). Om verkeerschaos te vermijden: gelieve deze smalle straat niet in te rijden met de auto, parkeren is mogelijk aan de voetbalkantine.

Brief startdag: Info-startdag-2019-2020

De leiding van de kapoenen:

Sarah Van den Kerchove (takleider)

Sarah Van den Kerchove

Totem: Behulpzame Hermelijn

Sarah is 20 jaar en verjaart op 19 oktober.

Shafiq Wafa

Totem: Ivoorwitte Altruïstische Castor

Shafiq is 19 jaar en verjaart op 31 december.

Eunique Van Doorsselaere

Totem: Smaragdgroen Behendig Luipaard

Eunique is 18 jaar en verjaart op 18 januari.

Catho Vandromme

Totem: Helderblauwe Volhardende Dolfijn

Catho is 17 jaar en verjaart op 12 september.

Akke De Boever

Totem: Avondrood Doelgericht Stokstaartje

Akke is 17 jaar en verjaart op 5 februari.