Jonggivers (6e leerjaar, 1e en 2e middelbaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

jonggivers

Vraagje? Contacteer de leiding op jonggivers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2019

9u30 - 16u30Loods (Kleine Zouterdreef)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar opnieuw niet door bij de broeders: deze startdag verzamelen we aan onze loods (bij het speeltuintje, op het einde van de Kleine Zouterdreef). Om verkeerschaos te vermijden: gelieve deze smalle straat niet in te rijden met de auto, parkeren is mogelijk aan de voetbalkantine.

Brief startdag: Info-startdag-2019-2020

De leiding van de jonggivers:

Kiara Windels (takleider)

Kiara Windels

Totem: Zelfzekere Giraf

Kiara is 21 jaar en verjaart op 13 juli.

Sam Neirynck

Totem: Impulsieve Beo

Sam is 20 jaar en verjaart op 20 april.

Charlotte Vandromme

Totem: Okergele Luchthartige Kapucijnaap

Charlotte is 19 jaar en verjaart op 1 mei.

Simon Verhegge

Totem: Briljantgele Behoedzame Beermarter

Simon is 17 jaar en verjaart op 15 april.

Erben Decoster

Totem: Kobaltblauwe Onbaatzuchtige Arend

Erben is 17 jaar en verjaart op 15 mei.