Jonggivers (6e leerjaar, 1e en 2e middelbaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Vraagje? Contacteer de leiding op jonggivers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2020

9u30 - 16u30Domein Menas (het bos van de broeders)

Door de coronamaatregelen zal het dit jaar jammer genoeg niet mogelijk zijn afscheid te nemen van je oude tak. Je start dus om 9u30 meteen in je nieuwe tak! Enkel voor nieuwe kapoenen is dit anders, jullie zijn welkom vanaf 13u.  In de voormiddag spelen we al wat kennismakingsspelletjes om de nieuwe welpen/jonggivers/givers te leren kennen en in de namiddag spelen we per tak een groot spel!

Omdat elke tak zijn eigen bubbel van 50 zal vormen, moeten de takken elk op een andere plaats afspreken en mogen leden van verschillende takken niet met elkaar in nauw contact komen (zelfs niet indien ze broer of zus zijn).  Daarom hebben we onderstaande punten gekozen om af te spreken met onze takken. We hopen dat iedereen zo veel mogelijk met de fiets of te voet komt, maar als u toch met de auto komt vragen we te parkeren aan de lagere school en niet op te rijden. Gelieve ook als ouder contact met andere ouders en leden zo veel mogelijk te vermijden.

Brief startdag: STARTDAG

De leiding van de jonggivers:

Charlotte Vandromme (takleider)

Charlotte Vandromme

Totem: Okergele Luchthartige Kapucijnaap

Charlotte is 20 jaar en verjaart op 1 mei.

Florian Vermeersch

Totem: Zilvergrijze Eigenwijze Otogone

Florian is 22 jaar en verjaart op 8 april.

Kiara Windels

Totem: Zelfzekere Giraf

Kiara is 22 jaar en verjaart op 13 juli.

Kobe Van de Craen

Kobe is 19 jaar en verjaart op 29 mei.

Simon Verhegge

Totem: Briljantgele Behoedzame Beermarter

Simon is 18 jaar en verjaart op 15 april.

Viktor Coppenolle

Totem: Ferrumoranje Evenwichtige Koelan

Viktor is 18 jaar en verjaart op 26 april.