Jonggivers

Jonggivers (1e en 2e middelbaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de werking is afgelopen.

Volgende werkingen:

Startdag 2022

9u30 - 16u30Domein Menas (broederbos)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar terug door bij de broeders op Domein Menas. We vragen niet op te rijden met de auto, om de veiligheid voor fietsers en wandelaars te verhogen. Parkeren kan in de Aalterstraat aan de lagere school of in de Blekkervijverstraat.

Leiding:

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar jonggivers@scoutsthoekske.be.

Erben Decoster (takleider)

Erben Decoster

Totem: Kobaltblauwe Onbaatzuchtige Arend

Erben is 20 jaar en verjaart op 15 May.

Jochen Van Dam

Jochen is 21 jaar en verjaart op 06 December.

Simon Verhegge

Totem: Briljantgele Behoedzame Beermarter

Simon is 20 jaar en verjaart op 15 April.