Kalender

Opgelet: de maandprogramma’s vind je bij Takken.

 • za
  24
  aug
  2019
  zo
  25
  aug
  2019
  14uDorpsplein Maria-Aalter

  De beste bar van het jaar opent eind augustus weer zijn deuren! Zin in een drankje met je partner of vrienden? Wat afkoeling nodig terwijl de kinderen plezier beleven op onze springkastelen of de kermis? Dan ben je aan het juiste adres. De leiding van Scouts 't Hoekske bedient u met veel plezier een heel weekend met frisse trappisten en frisdrank. Met optredens van Wim & Stefaan belooft het een superweekend te worden. Tot dan!

  Facebook: Trappistenbar 2019

 • za
  21
  sep
  2019
  9u30 - 16u30Loods (Kleine Zouterdreef)

  Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar opnieuw niet door bij de broeders: deze startdag verzamelen we aan onze loods (bij het speeltuintje, op het einde van de Kleine Zouterdreef). Om verkeerschaos te vermijden: gelieve deze smalle straat niet in te rijden met de auto, parkeren is mogelijk aan de voetbalkantine.

  Brief startdag: Info-startdag-2019-2020
  Alle info over inschrijven vind je hier: Inschrijven

 • vr
  18
  okt
  2019

  Vandaag mag je je scoutskleren aandoen op school!

 • za
  19
  okt
  2019

  Na de werking kan je nog even blijven om enkele scoutskleren te passen en te bestellen. We hebben o.a. scoutshemden, truien, t-shirts, broekjes en sjaaltjes. Natuurlijk kan je ook tekentjes bestellen om op je hemd te naaien. Enkele weken later komen de bestellingen toe en kan je pronken in je nieuw uniform.

 • za
  28
  dec
  2019

  Na 2 fantastische edities van onze Winterbar, is het tijd voor een 3de editie. Verwacht je aan lekkere dranken, warme vuurtjes en geweldig gezelschap.
  Wat? Geestrijke koude en warme dranken (denk aan: jenevers, amaretto, Gl├╝hwein, verschillende koffie's, bier...) Ook de honger zal bij ons kunnen gestild worden.
  Waar? Dorpsplein te Maria-Aalter
  Wanneer? 28 december '19 vanaf 20u
  Facebook: Winterbar Scouts 't Hoekske