Herinschrijven

Dit jaar kan je herinschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Indien je niet meer wil inschrijven, kan je ons gerust iets laten weten via e-mail (groepsleiding@scoutsthoekske.be) of gsm. Als we niets van je horen, zullen we nog een paar herinneringsmails sturen, maar hierna wordt je uitgeschreven uit de scouts. Als alternatief kan je ook zelf de papieren inschrijving afdrukken, en aan iemand van de leiding bezorgen.

Takken

Dit zijn onze takken (Als je op de naam klikt, vind je meer informatie over de tak, de volgende werkingen en de leiding):

Jaarlijks lidgeld

Het lidgeld bedraagt dit jaar € 40, hiervan gaat het overgrote deel naar de verzekering en naar de werking van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Het is uitsluitend via overschrijving te betalen, op ons rekeningnummer BE18 1030 7667 8265 Bij betaling gelieve de naam van het kind én de tak te vermelden. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat ook het verminderd lidgeld. U kan hierover steeds in het volste vertrouwen de groeps- of takleiding aanspreken.

Herinschrijven

De herinschrijving worden aan het begin van volgend werkingsjaar (september) weer geopend, wil je ondertussen toch nog herinschrijven? Contacteer de groepsleiding op groepsleiding@scoutsthoekske.be.