Herinschrijven

Dit jaar kan je herinschrijven via Stamhoofd, uitleg vind je onderaan deze pagina. Indien je niet meer wil inschrijven, kan je ons gerust iets laten weten via e-mail (inschrijven@scoutsthoekske.be) of gsm. Als we niets van je horen, zullen we nog een paar herinneringsmails sturen, maar hierna wordt je uitgeschreven uit de scouts. Als inschrijven via Stamhoofd niet wil lukken, kan je altijd een mailtje sturen naar inschrijven@scoutsthoekske.be of iemand van de leiding aanspreken.

Takken

Dit zijn onze takken (Als je op de naam klikt, vind je meer informatie over de tak, de volgende werkingen en de leiding):

Jaarlijks lidgeld

Het lidgeld bedraagt dit jaar € 45, hiervan gaat het overgrote deel naar de verzekering en naar de werking van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat ook het verminderd lidgeld. U kan hierover steeds in het volste vertrouwen de groeps- of takleiding aanspreken.

Herinschrijven

Voor herinschrijvingen heeft u normaalgezien een mailtje gekregen met een link om in te schrijven. Indien u deze niet gekregen heeft, kan u een nieuw account aanmaken via onderstaande link en zo uw kind(eren) inschrijven.

Bekijk deze pdf voor uitleg over het herinschrijven met Stamhoofd: inschrijven_met_stamhoofd.pdf