Jonggivers (6e leerjaar en 1e middelbaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

jonggivers

Vraagje? Contacteer de leiding op jonggivers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

• ma
    jul
    do
    jul

Kamp

Beste ouders,

Het is bijna zover, nog een kleine 2 weekjes en we vertrekken we met z'n allen op kamp! Hopelijk kijkt iedereen thuis er al volop naar uit.

Graag wil ik jullie er nog aan herinneren om zeker de individuele steekkaart (de online medische fiche) van Scouts en Gidsen Vlaanderen in te vullen via groepsadmin.be, of deze nog eens na te kijken als dat al even geleden is. Ik print deze binnenkort af om mee te nemen op kamp, zodat de leiding zeker op de hoogte is van eventuele aandachtspuntjes en om te raadplegen in noodgevallen. Meer uitleg is terug te vinden in deze korte handleiding. Bij het aanmaken van een login moet je het lidnummer ingeven: stuur gerust een mailtje terug naar mij als je het lidnummer niet kent, dan bezorg ik deze.

Verder hebben we van de gemeente attesten voor belastingsvermindering ontvangen voor alle kinderen die meegaan op kamp, jonger dan 12 jaar. We hebben deze al ingevuld, en we zullen ze uitdelen bij het brengen en ophalen van de valiezen (op 10 en 26 juli). Spreek gerust Sarah of mij aan! Meer info hierover is te vinden op www.sociaalcultureel.be/jeugd/fiscaleaftrek.aspx.

En indien dit nog niet gebeurd is, kijken jullie ook eens na of de betaling voor het kamp al in orde is? Bedankt!

Ten slotte geef ik ook nog de belangrijkste GSM-nummers mee, zodat jullie ons steeds kunnen contacteren indien nodig:

• Hoofdleidster Sarah (0470 07 66 96) en kampverantwoordelijke Simon (0478 63 05 93) zijn de eerste aanspreekpunten, zij zijn zeker de volledige periode mee op kamp.
    • Bij specifieke vragen zijn ook Kiara (0484 55 25 69, voor het kapoenenkamp) en Emile (0472 02 94 44, voor het welpenkamp) steeds te bereiken.
    • Ikzelf (0471 90 85 44) moet helaas al heel wat vroeger weg van kamp, ik ben te bereiken tot 18 juli.

Vele groeten en tot binnenkort!

Florian

Kampbrief: https://www.scoutsthoekske.be/wp-content/uploads/2019/04/Scouts-kampbrief-2019.pdf

Kapoenen: zondag 21 juli – donderdag 25 juli
    Welpen: maandag 15 juli – zondag 21 juli
    (Jong)givers: maandag 15 juli – donderdag 25 juli
    Bezoekdag: zondag 21 juli

De leiding van de jonggivers:

Sarah Van den Kerchove (takleider)

Sarah Van den Kerchove

Totem: Behulpzame Hermelijn

Sarah is 20 jaar en verjaart op 19 oktober.

Sam Neirynck

Totem: Impulsieve Beo

Sam is 20 jaar en verjaart op 20 april.

Shafiq Wafa

Totem: Ivoorwitte Altruïstische Castor

Shafiq is 19 jaar en verjaart op 31 december.