Jonggivers (6e leerjaar en 1e middelbaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

jonggivers

Vraagje? Contacteer de leiding op jonggivers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag

9u30 - 16u30Loods (Kleine Zouterdreef)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar uitzonderlijk niet door bij de broeders: deze startdag verzamelen we aan onze loods (bij het speeltuintje, op het einde van de Kleine Zouterdreef). Om verkeerschaos te vermijden: gelieve deze smalle straat niet in te rijden met de auto, parkeren is mogelijk aan de voetbalkantine. Brief + inschrijvingspapier: Brief-startdag-2018-2019

Inwijdingsceremonie

Geen werking

Dit weekend is er geen werking, want de leiding is samen op teambuilding!

Zwemmen

Neem allemaal 5 euro en jullie zwemkleding mee. Afhankelijk van het aantal jonggivers die meegaan, hebben wij ook nog ouders nodig die zouden kunnen voeren naar en halen van het zwembad.

Frituursnackstratego

14u - 17u

Paskoffer

Na de werking kan je nog even blijven om enkele scoutskleren te passen en te bestellen. We hebben o.a. scoutshemden, truien, t-shirts, broekjes en sjaaltjes. Natuurlijk kan je ook tekentjes bestellen om op je hemd te naaien. Enkele weken later komen de bestellingen toe en kan je pronken in je nieuw uniform!

Halloweentocht

Kom verkleed!

Pannenkoekenverkoop

Sjorren

Dauwtocht

6u30 - 9u

Next-level weerwolven

Baseballcompetitie met givers

Superheldenspel

Actieve quiz

Actieve quiz

Jongens vs meisjes

Kerstfeestje

19u - 21u

Neem een cadeautje mee ter waarde van 3 euro

De leiding van de jonggivers:

Sarah Van den Kerchove (takleider)

Sarah Van den Kerchove

Totem: Behulpzame Hermelijn

Sarah is 20 jaar en verjaart op 19 oktober.

Sam Neirynck

Totem: Impulsieve Beo

Sam is 20 jaar en verjaart op 20 april.

Shafiq Wafa

Totem: Ivoorwitte Altruïstische Castor

Shafiq is 19 jaar en verjaart op 31 december.