Bij givers (3e, 4e en 5e middelbaar) is er ruimte voor grote projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses opzoek gaan naar zichzelf tussen leeftijdsgenoten: dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan givers mee voorbereiden.

givers

Vraagje? Contacteer de leiding op givers@scoutsthoekske.be of via onderstaande gegevens!

Startdag 2019

9u30 - 16u30Loods (Kleine Zouterdreef)

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep. De startdag gaat dit jaar opnieuw niet door bij de broeders: deze startdag verzamelen we aan onze loods (bij het speeltuintje, op het einde van de Kleine Zouterdreef). Om verkeerschaos te vermijden: gelieve deze smalle straat niet in te rijden met de auto, parkeren is mogelijk aan de voetbalkantine.

Brief startdag: Info-startdag-2019-2020

Paskoffer

Na de werking kan je nog even blijven om enkele scoutskleren te passen en te bestellen. We hebben o.a. scoutshemden, truien, t-shirts, broekjes en sjaaltjes. Natuurlijk kan je ook tekentjes bestellen om op je hemd te naaien. Enkele weken later komen de bestellingen toe en kan je pronken in je nieuw uniform.

De leiding van de givers:

Simon Coppenolle (takleider)

Simon Coppenolle

Totem: Kastanjebruine Standvaste Herder

Simon is 21 jaar en verjaart op 8 maart.

Jonas Staelens

Totem: Levenskrachtige Kwikstaart

Jonas is 20 jaar en verjaart op 21 december.

Edko Devogelaere

Totem: Toermalijnzwarte Stoutmoedige Bizon

Edko is 18 jaar en verjaart op 8 december.

Warre De Boever

Totem: Kobaltblauwe Gidsende Eekhoorn

Warre is 18 jaar en verjaart op 19 december.