Inschrijvingen + locatie startdag

Nu de scholen opnieuw van start gegaan zijn, komt ook het nieuwe scoutsjaar terug in zicht!

Wie tot nu toe nog niet ingeschreven heeft (bvb. op trappistenbar), kan binnenkort zoals gewoonlijk enkele leiders aan de deur verwachten om de inschrijvingen te regelen, eventueel samen met wat extra uitleg. Indien u helaas al vastbesloten bent om uw kind(eren) niet meer in te schrijven, mag u dat gerust al laten weten, dan komen we niet meer langs.

Alle info over het komende scoutsjaar is terug te vinden in deze brief:

Aandachtspuntje in de brief is dat de startdag dit jaar niet zal doorgaan bij de broeders, deze keer verzamelen we allemaal aan de loods (op het einde van de Kleine Zouterdreef). De spelletjes zullen dan doorgaan in het speeltuintje en in het stukje bos iets verderop. Wie met de auto komt, rijdt best niet de Kleine Zouterdreef in, want de straat is niet geschikt voor veel verkeer en er kan ook nauwelijks in geparkeerd worden. Parkeren kan wel gemakkelijk aan de voetbalkantine, vanaf daar kan je te voet naar de loods gaan (tussen de 2 voetbalvelden en dan door het speeltuintje).

Hopelijk tot binnenkort!