Jins

Jij en Ik een Noodzaak. Jins (16-17 jaar) zijn zoekers, met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouts of basket. Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Het is een veilige plek waar ruimte is voor fouten en waar de mafste ideeën worden gerealiseerd. Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jin's niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen. Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten, zoals het geven van kleurentotems, waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

Leiding

Naam: