Startdag

Zaterdag 23 september

Oude leden zijn al welkom vanaf 9u30 voor enkele afscheidsspelletjes met hun tak van vorig jaar. Traditiegewijs zijn in de namiddag (13u00-16u30) ook nieuwe leden en andere nieuwsgierigen welkom om een groot bosspel te spelen met de volledige groep.

Brief + inschrijvingspapieren: Scoutsjaar 2017-2018

Dag van de Jeugdbeweging

Vrijdag 20 oktober

Haal alles wat met scouts te maken heeft uit de kleerkast en ga voor één dag naar school in scoutsuniform! Op veel plaatsen worden ook activiteiten georganiseerd voor leden van jeugdbewegingen, meer info vind je op www.dagvandejeugdbeweging.be.

Paskoffer

Zaterdag 21 oktober

Na de werking kan je nog even blijven om enkele scoutskleren te passen en te bestellen. We hebben o.a. scoutshemden, truien, t-shirts, broekjes en sjaaltjes. Natuurlijk kan je ook tekentjes bestellen om op je hemd te naaien. Enkele weken later komen de bestellingen toe en kan je pronken in je nieuw uniform.

Squize

Vrijdag 23 februari

Klaar om uw hersenen te breken?
Hier is de SQUIZE van Scouts 't Hoekske!

Onze jaarlijkse quiz gaat door op vrijdag 23 februari in het ontmoetingscentrum van Maria-Aalter.
U bent welkom vanaf 19u30, de quiz START om 20u!

Voor een bedrag van €20 kan u deelnemen met een ploegje van 4 personen en ontvangt u ook nog eens 4 gratis consumptiebonnetjes.

Vanaf dit jaar regelen we de inschrijvingen via deze link (t.e.m. 21 februari):

U krijgt dan automatisch een eerste bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres.

De inschrijving is wel pas definitief na betaling (via overschrijving), waarna u een tweede bevestigingsmail ontvangt.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bedrag: 20 euro per ploeg

Scouts 't Hoekske
BE84 8910 3401 3159
VDSP BE 91

Te vermelden in de mededeling:
SQUIZE + Ploegnaam/-namen + Naam verantwoordelijke
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Facebookevenement: Squize 2018

Vragen of opmerkingen kan u sturen naar: quiz@scoutsthoekske.be

Schaatsen

Zaterdag 24 februari

Zoals gewoonlijk wagen we ons 1 maal per jaar met de volledige scoutsgroep op glad ijs.

Op zaterdag 24 februari is het weer zover! Praktische info:

Wat: Schaatsen in Boudewijnpark Brugge
Wanneer: Zaterdag 24 februari 2018
Uur: We spreken af om 13u00 aan het station van Maria- Aalter. Rond 18u zijn we terug in Maria-Aalter.

Kostprijs: 10 euro

BELANGRIJK: Handschoenen en warme kledij meebrengen!

Vele groetjes van jullie leiding!

Scoutsetentje

Zaterdag 31 maart